koelemmer foto Frank Stolvoort

zaterdag 4 januari 2020

Workshopprogramma 2020

Voor dit jaar hebben we weer een interessant workshopprogramma samengesteld. Nieuw in het programma zijn de workshop Naaldbomen destilleren en de tweedaagse workshop Salie oogsten en destilleren. Tijdens onze workshops is er veel aandacht voor de techniek van het stoomdestilleren en laten we de deelnemers kennismaken met de samenstelling van verschillende soorten etherische olie.
Geursessie tijdens de workshop lavendeldestilleren
Er is ook voldoende tijd ingeruimd om tijdens een geursessie kennis te maken met de geuren van de diverse oliën. Bijvoorbeeld verschillende soorten lavendel, of de vier soorten naaldbomen die we zelf produceren. En uiteraard geven we ook onze kennis van de toepassingen van de etherische oliën mee.
Lavandula intermedia etherische olie
Tijdens de tien jaar dat we nu workshops geven hebben we veel enthousiaste en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Een aantal heeft de bij indekoperenketel opgedane kennis gebruikt om zelf aan de slag te gaan. Ook zien we een toename van aanvragen voor een workshop op maat. Veelal als start van een project waarbij aromatische planten een rol spelen.

Dit zijn de workshops:



11 en 18 juli; 12 augustus

27 juni; 5 en 22 juli; 1, 16 en 22 augustus


Heb je interesse? Er staat meer informatie over de workshops en een aanmeldformulier op onze website. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via indekoperenketel@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten