koelemmer foto Frank Stolvoort

woensdag 2 januari 2019

Open Keteldagen en workshops 2019

Voor 2019 hebben we weer een aantrekkelijk workshopaanbod samengesteld voor mensen die geinteresseerd zijn in het maken van etherische olie en hydrolaat door middel van stoomdestillatie.
Of gewoon meer willen weten van de productie kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van etherische olie. Voor een korte kennismaking met onze activiteiten organiseren we dit jaar een aantal Open Dagen.

OPEN KETELDAGEN
In de destilleerwerkplaats van INDEKOPERENKETEL ruik je de geur van bloeiende kruiden. De destilleerwerkplaats is gevestigd in een voormalige varkensschuur in het buitengebied van Gilze. Waar een paar jaar geleden nog zeugen en biggen liepen te knorren, is veranderd in een – tijdelijke – destilleerwerkplaats.

Kom ruiken! Wil je zien en ruiken hoe etherische olie wordt gemaakt van planten en bomen uit de omgeving? Henk geeft uitleg bij de destilleerketel en Catharina vertelt over planten en olie.
Welke geur spreekt jou aan? Tijdens de Open Keteldagen staan de etherische olie en de hydrolaten klaar om te ruiken en te ontdekken welke jou aanspreekt. Welke past het beste bij jou?
Je hoeft je niet aan te melden. Je wordt gastvrij ontvangen met een kopje kruidenthee en wat lekkers. Toegang gratis.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt de uitnodigingen in je mailbox. Dat kan via onze website indekoperenketel.nl
Open Keteldagen 2019 van 13:00 uur tot ongeveer 16:00 uur
zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019, zondag 7 juli, zaterdag 7 september
WORKSHOPS 2019
We organiseren in 2019 weer een aantal workshops lavendeldestilleren en zelf hydrolaten maken
Nieuw is de tweedaagse workshop Salie oogsten & destilleren.
Als je meer informatie wil hebben over de workshops raadpleeg dan onze website voor een uitgebreide beschrijving. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten